Kaj je Solmar?

Prava rešitev za vaš posel je podjetniška skupina SOLMAR

Podjetniške skupine so obstajale in bodo obstajale. In vsem podjetniškim skupinam je ista ena stvar in to je MREŽENJE. 

Dandanes lahko zelo hitro in učinkovito pridete do novih strank, če vas le nekdo lahko priporoči. In prav priporočilo oziroma koncept od ust do ust je danes edina marketing aktivnost, ki resnično deluje.  In prav ta koncept podpiramo v podjetniški skupini SOLMAR.  

V skupini SOLMAR podpiramo mreženje in prav zato se vsi člani skupine redno srečujemo v popolnoma sproščenem in neformalnem vzdušju, kjer ob kavici preverimo kakšne so novosti posameznega člana in njegovega sektorja ter kakšni so potencialni posli oziroma projekti na katerem posamez član trenutno dela. 

V kolikor kateri izmed članov potrebuje pomoč ali nasvet se ostali člani skupine posvetimo problematiki in skupno poskupamo najdti reštev za nastalo situacijo.

Enkrat mesečno posamezen izberemo člana, ki pripravi eno urna predavanja, katerih namen je izobraževanje članov skupine ter vseh obiskovalcev, ki  bi želeli prisluhniti predavatelju.  Delavnice so popolnoma brezplačne za obiskovalce, njihov glavni namen pa je informirat javnost kaj ponuja skupina SOLMAR in kaj ponuja posamezen član/predavatelj. 

In kdo lahko postane član skupine SOLMAR?
V podjetniški skupini iščemo zdrave podjetnike. Seveda pa nobenega ne izključujemo. Vsak podjetnik, ki vidi potencial nas lahko obišče in izrazi željo, da bi postal član skupine. Seveda pa je od aktivnih članov skupine odvisno ali podjetnika sprejmemo ali ne.  V skupini tudi nimamo pravila, da želimo izključit podjetnike,  ki ponujajo isto storitev. Kvečjemu želimo doseči obratno, v skupini želimo ustvariti dovolj povpraševanja, kjer bi dejansko potrebovali več podjetnikov, ki ponujajo isto storitev ali izdelek. 

Kakšen je strošek članstva in kaj posamezen član podjetniške skupine pridobi s članarino?
Strošek članstva za obdobje 1 leta znaša 200 EUR plus DDV

Član skupine pa za ta znesek prejme sledeče:
- dostop do ostalih članov skupine na tedenskih sestankih
- Enkratno možnost in rezervacijo predavalnice za potrebe izvedbe predavanj.
- Medijsko podporo in promocijo v primeru izvedbe predavanj.
- Objavo spletne vizitke na spletni strani Solmar.si 
- E-mail komuniciranje na zbrano listo elektronskih naslovov posameznega sektorja.
- ostale članske ugodnosti skupine

Torej če mislite, da je podjetniška skupina SOLMAR prava rešitev za vaš posel, potem ne odlašajte ter nas kontaktirajte.