Novice

Microtopping Obala

V DMG gradnje vam lahko ponudimo izvedbo Microtoppinga. In verjetno se sprašujete kaj je microtopping in kakšne so prednosti uporabne microtoppinga. Microtopping je dekorativni betonski premaz, ki je vse bolj  iskan na tržišču, saj nadomeščajo keramične ploščice različnih barv in oblik.

Pri microtoppingu se cementni mešanici dodaja sintetična smola, kar pa posledično pomeni, da je masa izjemno prilagodljiva za nanos, hkrati pa je nasos microtoppinga odporen na udarce, praske in celo vodo, če nanosu dodamo finalni impregnacijski premaz.

Microtopping največkrat lahko uporabite v kopalnicah, kuhinjah kot stenski ali talni premaz. Zaradi odlične lepljivosti pa ga je mogoče nanesti na različne podlage zaradi česar lahko microtopping uporabite kot za stopnice, stene ali druge bivalne prostore. Premaz microtoppinga vam lahko osveži dotrajane površine, saj ga lahko nanesete na že obstoječi in dotrajan tlak.

Prav sledeče dejstvo vam lahko prihrani veliko časa in denarja, saj vam pri prenovi ni potrebno ničesar odstraniti, niti vam ni potrebno površine dodatno obdelati. Vse kar potrebujete je to, da je površina suha, čista in izravnana. Če želite tudi vi preveriti vse prednosti microtoppinga, ne odlašajte in nas kontaktirajte.