Novice

Samopromocija je danes zelo pomembna.

Samopromocija je danes zelo pomembna. Pravzaprav je bila samopromocija vedno pomembna, le da je včasih veljalo, da je bolje za kvalitetno promocijo podjetja poskrbeti tako, da se je najelo določene oglaševalske površine, ki so potem služile namenu promocije podjetja. In da to je delovalo. Toda danes tovrstvno oglaševanje ne deluje več in prav zato je danes samopromocija bolj pomembna kot kadarkoli prej. 

Torej kako lahko sami poskrbimo za samopromocijo se verjetno sprašujete? V skupini Solmar smo pripravili predavanja na tematiko samopromocije, ki zajema vse elemente, ki jih lahko podjetnik uporabi, da z minimalnimi stroški posrkrbi za zelo kvalitetno samopromocijo podjetja. 

In neglede na to, da pojetnik ni porabil kupe denarja za oglaševanje se na koncu lahko ustvari bistveno večji efekt kakor, da bi za višje zneske oglaševali na lokalnih ali globalnih mediji.

Vas zanima več o  samopromociji?  Obiščite skupino Solmar preverite kakšne nasvete je za vas pripravil član naše skupine Marko Kotnik. 

Podobni prispevki