10 g/vrečko Zelo Aktivna Natto Bakterije v Prahu Natto Starter Natto v Prahu Natto Kinaza Natto Agent Starter Bakterije Fermentati R2Y1
Na zalogi SKU: w125730 €1.00 €0.70opis:
100% čisto nov
Vrsta izdelka: Bacillus natto
Neto vsebina: 10 g/vrečko
Proizvodni koraki: (Prosimo, očistite svoje roke, preden naredite, ne mastne!)
1. korak. Soja namakati približno 10 ur
2. korak. Paro soje za približno 2 ur, da se zmehča njimi, nato pa se ohladi na približno 60 stopinj
Korak 3. Kraj Bacillus natto v fižol in mešamo,
Korak 4. Uporabite natto kavo, po 12-18 ur ali več, boste lahko uživali natto.
Sestavine: maltodextrin, natto v prahu
Shranjevanje načina: Zaprti in shranjeni v hladnem in suhem prostoru.Po odprtju, prosimo, da v nizke temperature hladilnik
Rok trajanja: 540 dni
Datum proizvodnje temelji na embalaži
Paket Je Vključeno:
1 zavitek natto pecilni prašek
opomba:
1. Ker je ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo odstopanje.
2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barv projekta
pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Obstaja toliko koristen in poceni izdelek v naši trgovini.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.
Oznake: japonski fižol natto, kavo jogurt, shido jump starter, easiyo jogurt za kavo, nz, skok starter dinamo, carprie jump starter, skok starter orepro, taktični jopič natto, xlcar jump starter, hiomi jump starter.
- Številka Modela - Aktivno natto
- Funkcija - Okolju Prijazno
- Certificiranje - CE / EU
- Poreklo - CN(Izvora)
- Komplet Število - 1
- Material - Drugo
- Peko & Pecivo Orodja Tip - Drugo
- Vrsta - Peko & Pecivo Orodja